Чотирьох одеських патрульних звільнили за прихильність до ідей сепаратизму

Стосовно ще п’яти патрульних проводиться додаткова службова перевірка.

Джерело: Відомості

Після отримання інформації щодо антиукраїнських публікацій у соціальних мережах з боку кількох працівників патрульної поліції м. Одеси керівництвом Національної поліції було дано доручення про проведення всебічної перевірки вказаних фактів, повідомляє прес-служба УМВС.

За результатами перевірки, проведеної Департаментом протидії кіберзлочинності Нацполіції, з'ясовано, що четверо працівників поліції у своїх облікових записах у соціальних мережах свідомо розміщували інформацію антиукраїнського змісту — відео, публікації, фотографії, які суперечать морально-етичним якостям українського правоохоронця.

Працівники патрульної поліції Одеси пояснили, що інформацію вони отримували із джерел сепаратистського спрямування. При цьому мотиви, з яких працівники поліції здійснювали поширення антидержавних публікацій, не були визнані достатньо аргументованими.

Водночас в облікових записах ще п'яти поліцейських не виявлено записів антидержавного змісту. Стосовно них проводиться додаткова службова перевірка.

Loading...