На Тернопільщині батько та син тримали в заручницях офіціантку

На Тернопільщині батько та син утримували в заручницях офіціантку, правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Тернопільській області.

Як з’ясувалося, офіціантку з Бучача місцевий підприємець запідозрив у тому, що вона може знати, куди поділися його п’ятдесят тисяч американських доларів.

До правоохоронців звернувся власник бару із заявою про те, що двоє невідомих чоловіків викрали та три години незаконно утримували його працівницю.

Оперативники встановили викрадачів. З’ясувалося, до злочину причетна родина місцевих підприємців, точніше, батько з сином.

«Старший з підозрюваних розповів, що півтора роки тому він після сварки з дружиною взяв з дому величезну суму у валюті і поїхав запивати горе у місцевих кафе. Ніби тоді й пропали гроші», — сказано в повідомленні.

Тому чоловік і викрав офіціантку, яка, на його думку, мала знати про зниклі долари.

Так, близько третьої години ночі батько та син накинули їй на голову поліетиленовий пакет, засунули її в машину і повезли до закинутого приміщення неподалік свого господарства.

Розмову з дівчиною чоловіки вели у масках, вони змусили потерпілу зізнатися у тому, що вона щось знає про гроші, а все, що сказала офіціанта, було записано на диктофон.

«Згодом цей запис став одним із доказів їхнього злочинного діяння. Поліцейські також вилучили маски», — додали в прес-службі.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Loading...