Андрій Осіпов програв суд Миколі Романюку

13 серпня Львівський апеляційний суд, вийшовши за межі апеляційних вимог, скасував попереднє рішення Луцького міськрайонного суду.

Автор: Петро ЧЕЧЕЛЮК / Джерело: Відомості

Андрій  Осіпов протягом тривалого часу намагається розвивати «образ ворога» в особі  голови міста Миколи Романюка. На цей раз «караючий меч» депутата й адвоката завис над міським головою за нібито використання  в службових цілях чужого автомобіля «Хюндай Соната», який не належить Луцькій міській раді, що є порушенням антикорупційного законодавства. За цим позовом 29 травня нинішнього року Луцьким  міськрайонним судом було винесене рішення — позов задовольнити частково: «Визнати протиправним бездіяльність відділу з питань запобігання виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Луцької міської ради, які полягають у неналежному контролі за укладанням угод позички автомобіля, а також невжиття працівниками цього відділу заходів до припинення порушення закону. У решті позивних вимог відмовлено».  

Коментуючи свою тимчасову перемогу, позивач на одному з інтернет-ресурсів зазначив, що «…перемога таки була на боці лучан» і «це рішення є прецедентом на рівні України». Ось так, і ніяк не менше. Чи не поквапився з висновками та коментарями депутат, адже своє рішення ще повинен був винести суд вищої інстанції? І він  його виніс. 13 серпня Львівський апеляційний суд, вийшовши за  межі апеляційних вимог, скасував попереднє рішення Луцького міськрайонного суду. Мова йде про  апеляцію депутата Луцької міської ради щодо звинувачення Луцького міського голови в порушенні антикорупційного законодавства. Була винесена постанова, згідно якої позивачу відмовлено не лише в  апеляційному позові, а й цілком   скасовано рішення Луцького міськрайонного суду від 29-го травня. Натомість винесене нове рішення, яке передбачає повну відмову в задоволенні позову до Луцького міського голови.   
 

Loading...