Горезвісний гуртожиток на Дружби Народів у Луцьку таки перевели в комунальну власність

Люди десять років не могли приватизувати свої помешкання.

Джерело: Відомості

У ході останньої сесії міської ради луцькі депутати надали згоду на прийняття у міську комунальну власність гуртожитку на бульварі Дружби Народів, 4, що до того належав ПАТ «Електротермометрія». Нагадаємо, вже десять років його мешканці не могли приватизувати житло.

Цей гуртожиток був одним із останніх в обласному центрі, де жильцям не вдавалося приватизувати свої кімнати. Люди давно просили владу міста передати гуртожиток у комунальну власність, аби сім’ї, які проживають у ньому десятиліттями, могли, як це дозволяє закон, безплатно приватизувати свої квадратні метри.

Крім цього питання, міські обранці також погодили на сесійному засіданні поповнення статутного фонду «Луцькспецкомунтрансу», передачу на балансоутримання елементів благоустрою, внесення змін до статуту КП «Луцьке підприємство електротранспорту», обговорили врегулювання окремих питань батьківської фінансової допомоги в діяльності закладів освіти м. Луцька.

Загалом за два пленарних засідання луцькі депутати розглянули більше 160 питань і завершили роботу 76-ї сесії міської ради.

Loading...