Вночі в харківському супермаркеті застрелили чоловіка

Вночі в харківському супермаркеті застрелили чоловіка

У ніч на 31 липня в харківському супермаркеті сталася стрілянина.

Джерело: Відомості

Сьогодні вночі невідомий у приміщенні одного з супермаркетів Харкова завдав смертельного поранення з невстановленої зброї чоловікові та зник у невідомому напрямку. Про це повідомили у прес-службі МВС Харківської області.

«Так, сьогодні в 00 годин 15 хвилин до чергової частини Червонозаводського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про смерть чоловіка віком біля 30 років, який помер від вогнепального поранення в область грудної клітини.

Встановлено, що близько опівночі до супермаркету вбіг невідомий з пістолетом невстановленого зразка в руках. Слідом за ним забіг потерпілий, у якого зловмисник вистрелив один раз та зник у невідомому напрямку», — йдеться в повідомленні.

Свідки розповідають трохи іншу версію подій: біля каси до одного з відвідувачів підійшов невідомий чоловік, він дістав пістолет і вистрілив у живіт. Після цього стрілець щось прокричав і вибіг з супермаркету, пише на своїй сторінці в Facebook журналіст В'ячеслав Маврічев.

Зараз на місці події працюють правоохоронці, речові докази вилучені. Встановлюються та опитуються свідки. Проводяться всі необхідні оперативно-слідчі дії щодо встановлення місцезнаходження озброєного злочинця.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Loading...