Шкіряк нарахував під Маріуполем 4 тисячі російських найманців

Близько 4 тисяч найманців та солдат регулярної російської армії базуються в районі населених пунктів Саханки та Новоазовська в напрямку Маріуполя.

Джерело: Відомості

Про це радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк написав на своїй сторінці в Fаcebook.

Згідно з оперативною інформацією поблизу Маріуполя перебуває близько 4 тисяч найманців та солдат регулярної російської армії. Крім того, десятки РСЗВ, танків, установок ствольної артилерії, САУ, сотні мінометів.

«Ворог може нанести підступний удар на будь-якому з напрямків по всій лінії фронту. Основні НЗФ російських терористів та військовослужбовців регулярних частин ЗС РФ в напрямку Маріуполя базуються в районі Саханки та Новоазовська», — повідомив він.

Шкіряк вважає, що відступ бойовиків з Широкиного, скорше за все, має тимчасову тактичну мету і це може бути спроба демонстрації Заходу буцімто «виконання домовленостей», з огляду на «демілітаризацію» Широкиного.

«Враховуючи близьку відстань до позицій сил АТО, масштабні артобстріли з боку бойовиків можуть продовжитися будь-якої миті. Тому, потрібно використати паузу, щоб значно укріпити наші позиції і взяти під контроль увесь населений пункт Широкине», — резюмував Шкіряк.

Loading...