«Молодіжна платформа» допомагає знайти себе креативним юним волинянам

«Молодіжна платформа» допомагає знайти себе креативним юним волинянам

Сьогодні, 1 липня, у Луцьку відбулась презентація роботи спілки громадських організацій «Молодіжна платформа».

Автор: Любов Шекель / Джерело: Відомості

Тарас Ткачук – керівник цієї організації, розповів про її діяльність та поділився амбітними планами на майбутнє.

- Наша організація допомагає молодим людям реалізувати себе та знайти своє місце в соціумі. Перед собою ми не ставимо захмарних планів, лише стараємося допомогти всім, хто приходить. Якщо у людини є ідея, а як її реалізувати вона не знає, тоді ми допомагаємо, шукаємо можливостей, зв’язків та всього, що буде потрібно.

На сьогодні «Молодіжна платформа» вже допомагає молодим художникам організовувати свої виставки, долучається до проведення концертів. Постійними стають нічні кіноперегляди. Щороку учасники спілки є ініціаторами прибирання нашого міста. А також не стоять осторонь освітніх заходів, оскільки «Молодіжна платформа» вже має підписану угоду з Лондоном та Делі про обмін молодими людьми для навчання.

Проте, запевняють організатори, якщо ви хочете поїхати в іншу країну з метою стати волонтером, чи побачити світу, чи ще чомусь, вам обов’язково допоможуть. Девізом спілки є слова: «У нас кують ідеї». Тому якщо ви потребуєте допомоги у своїй діяльності чи не знаєте куди краще податися з власною ідеєю, вам саме сюди. «Головне – звертайтесь» — додають там.

Також заступник начальника управління освіти і науки та молоді Волинської обласної адміністрації Людмила Плахотна запевнила, що фінансування з боку держави буде, так як з обласного бюджету планується виділити близько 10 млн гривень на культурні заходи та роботу з молоддю.

«Лишень, — додала вона, звертаючись до членів цієї організації, — залучайте до себе не тільки молодь Луцька, Ковеля та ще інших міст Волині, не забувайте, що велика кількість цієї версти населення проживає у селах. Подбайте і про їх майбутнє».

Loading...