У Донецьку творець «Єралашу» представив терористам еротичний фільм

У Донецьку творець «Єралашу» представив терористам еротичний фільм

Борис Грачевський навідався у «ДНР» та показав там свій новий фільм «Між нот, або Тантрична симфонія».

Джерело: Відомості

Батько «Єралашу», російський режисер Борис Грачевський відвідав окупований Донецьк, де презентував кінопрем’єру свого фільму з віковим обмеженням «18+». Картину на запрошення «ДНР» Грачевський привіз особисто. Про це повідомляє Еспресо.TV.

«У Донецьку я не вперше, — цитує Грачевського «прес-центр» терористів. — Отримавши запрошення, я, анітрохи не роздумуючи, знову вирушив сюди. Новий фільм — це прекрасний ансамбль артистів і сюжет про непросте кохання літньої людини до молодої дівчини».

Втім, із залу глядачі виходили зовсім з неоднозначними емоціями. Від творця «Єралашу» більшість чекали історій для «хлопчиків і дівчат, а також їхніх батьків», а не таких відвертостей. Проте фільм виявився з категорії «18+».

Після показу в Донецьку прем'єра фільму для дорослих відбулася і в Луганську. На наступний день Борис Грачевський представив картину в «столиці ЛНР».

Однак широких показів картини в кінотеатрах, крім прем'єр в Донецьку і Луганську, ще не було. З початку квітня фільм кілька разів презентували на закритих показах в Росії і звозили до Криму. Втім, творці чекають як мінімум трансляції їхньої стрічки на центральних каналах Росії. 

Loading...