Біля Лаври виникла бійка між Автомайданом і шахтарями

Біля Лаври виникла бійка між Автомайданом і шахтарями

У Києві сталася бійка між звезеними на мітинг шахтарями та активістами Автомайдану.

Джерело: Відомості

Біля Києво-Печерської Лаври почалася бійка між активістами руху Автомайдан і звезеними на мітинг шахтарями, пише Цензор.НЕТ.

Як йдеться на сторінці Автомайдану в Фейсбук, активісти руху, дізнавшись, що біля ресторану «Царське село» зібралися шахтарі, виїхали туди і знайшли списки і записи про суми грошей.

«З'явилася інформація, що біля Царського села зібралися шахтарі. Ми вже тут, знайшли списки, записи про суми грошівей. Зараз розбираємося», — сказано в повідомленні.

Раніше Автомайдан анонсував на п'ятницю акцію проти «тітушок». «Наша мета — виявити серед справжніх шахтарів, яких звезли до столиці, організаторів проплачених акцій «тітушок», які просто назвалися «шахтарями» і останні два дні з новенькими будівельними касками активно «мітингують» в центрі Києва за гроші».

Рух планував «виявляти в парках, скверах, дворах підозрілих осіб серед «шахтарів» в балаклавах зі списками «протестувальників», вилучати списки, проводити громадське затримання і доставляти в міліцію.

Нагадаємо, що середу і четвер в Києві відбулися масові протести шахтарів, в організації яких підозрюють Ріната Ахметова. 

Loading...