1 квітня Кучма проведе відеоконференцію з бойовиками

1 квітня Кучма проведе відеоконференцію з бойовиками

Про це прес-секретар Леоніда Кучми повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 31 березня, прес-секретар представника України у контактній групі щодо Донбасу Леоніда Кучми Дарка Оліфер заявила, що тристороння контактна група 1 квітня у режимі відеоконференції обговорить з представниками так званих «ДНР» і «ЛНР» ситуацію на Сході України.

«Завтра, 1 квітня, учасники тристоронньої контактної групи будуть розмовляти з представниками окремих районів Донецької та Луганської областей в режимі відеоконференції. Під час зустрічі планується обговорити проблеми деескалації ситуації на сході України, а також питання обміну заручників і незаконно утримуваних осіб», — повідомила Оліфер.

Вона нагадала, що 30 березня відбулася зустріч учасників тристоронньої контактної групи — Хайді Тальявіні, Леоніда Кучми, Михайла Зурабова.

Нагадаємо, 12 лютого представники Контактної групи від «ДНР», «ЛНР», ОБСЄ та України підписали в ході переговорів Комплекс заходів з реалізації мінських угод.

Зазначимо, мінські угоди передбачають, серед іншого, припинення вогню, відведення важкої техніки, звільнення заручників на Донбасі. 

Loading...