МВС: Машина, яка вибухнула у Харкові, була замінована

МВС: Машина, яка вибухнула у Харкові, була замінована

Легковик Фольксваген, який вибухнув у Харкові, був замінований.

Джерело: Відомості

Про це у коментарі УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

«За попередньою інформацією, машина була замінована», — повідомили у прес-службі. Також зазначили, що потерпілі — чоловік та дружина — зараз перебувають у лікарні. «Чоловік отримав середньої тяжкості поранення, жінка у тяжкому стані. Її зараз оперуюють», — наголосили у прес-службі.

Радник глави МВС Антон Геращенко написав, що слідство розглядає низку версій щодо вибуху автомобіля командира спецпідрозділу міліції «Слобожанщина», основна з яких терористичний акт.

«Слідство розглядає ряд версій, основна з яких терористичний акт стосовно командира спецпідрозділу міліції, який боровся з терористами на території Луганської та Донецької областей», — написав він у Фейсбуці.

За його словами, Янголенко та його брат Сергій служили в харківському Беркуті і в листопаді 2013 року «відмовилися їхати на Майдан бити протестуючих, за що були негайно звільнені з міліції».

«Після перемоги Майдану, коли в Донецькій і Луганській області почалося повальне зрадництво і здача інтересів України, мені порекомендували братів Янгеленко як справжніх патріотів України. Міністр МВС Арсен Аваков призначив Андрія і Сергія Янголенків командирами спецпідрозділів міліції «Слобожанщина» та «Харків 1», в які були набрані патріоти, що дозволило миттєво переломити ситуацію з боротьбою з сепаратизмом в Харкові. Я пам’ятаю, що після того, як наприкінці квітня на охорону мітингу Євромайдан вийшло перших 30 бійців Слобожанщини, в той же день припинилися провокації з боку проросійських провокаторів», — додав Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові майже опівдні на ходу вибухнула автівка. На місці працюють рятувальники. На той час у ній перебували дві особи: чоловік та жінка. Обоє людей залишилися живими. 

Loading...