Новий глава МОЗу не має медичної освіти і скупив усі аптеки в Грузії

Новий глава МОЗу не має медичної освіти і скупив усі аптеки в Грузії

Новопризначений міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі не має медичної освіти та не проводив ніяких реформ у Грузії.

Джерело: Відомості

Про це на прес-конференції у Києві повідомили екс-міністр Грузії з урегулювання конфліктів Георгій Хаіндрава та кінорежисер Кеті Долідзе, передає УНН.

«Він був ректором університету, у нього філологічна освіта, і він не має нічого спільного з охороною здоров’я», — сказала Долідзе.

Водночас Хаіндрава наголосив, що будучи міністром Квіташвілі скупив усі аптеки та лікарні, однак не проводив жодних реформ у сфері охорони здоров’я.

«Громадянину Квіташвілі у Грузії були продані усі муніципальні аптеки, центри та лікарні. У період його реформ громадянам Грузії, третина яких проживала за лінією бідності не було за що лікуватися. Що стосується реформ у медицині при Квіташвілі, чесно кажучи, я не знаю, про які реформи йде мова. Хай він назве хоч одну реформу, яку він здійснив у Грузії в результаті якої ми отримали не статистичні цифри на папері, а конкретні результати для громадянина», — сказав він.

Хайіндрава наголосив, що незважаючи на звіти та численні публікації щодо результатів реформ Квіташвілі, грузинський народ не чув про них.

Водночас він зауважив, що члени уряду екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі зараз за незрозумілих обставин з’являються на високих посадах у різних країнах.

«Ми бачимо дуже велику популярність Саакашвілі в Україні, де говорять про проведені ним реформи у Грузії. Сьогодні представники його режиму у різних країнах при сприянні незрозумілих нам темних сил випливають на поверхню політичної арени і представляються такими реформаторами і будівничими демократичного суспільства», — резюмував екс-міністр.

Loading...