Їжа, приготовлена у мікрохвильовій, вбиває людей

Їжа, приготовлена у мікрохвильовій, вбиває людей

Результати швейцарських і німецьких наукових досліджень та клінічних випробувань говорять про страшні речі.

Джерело: Відомості

Ми не можемо і далі ігнорувати шкоду мікрохвильових печей. Ці дослідження дають наступні висновки:

Шкода для мозку. Постійне вживання їжі, приготовленої в мікрохвильовій печі, викликає необоротне ушкодження мозку. Електричні імпульси в мозку коротшають. Тканини мозку розмагнічуються / деполяризуються.
Шкода для травлення. Організм не може засвоювати невідомі йому продукти, що виходять в результаті приготування їжі в мікрохвильовій печі.
Шкода для гормонального балансу. Часте вживання продуктів з мікрохвильової печі гальмує або змінює вироблення чоловічих і жіночих статевих гормонів.
Шкода незворотня. Шкідливі наслідки частого вживання продуктів, що пройшли обробку в мікрохвильовій печі, незворотні.
Шкода для засвоєння мінералів, вітамінів та інших корисних речовин. Нагрівання в мікрохвильовій печі знищує або змінює мінерали, вітаміни та інші корисні речовини таким чином, що організм виявляється не в змозі засвоювати їх. Багато з'єднань, потрапивши в організм, не розщеплюються.
Канцерогенні вільні радикали. Мінерали в овочах при нагріванні в мікрохвильовій печі перетворюються на канцерогенні вільні радикали.
Рак шлунка і кишечника. Продукти з мікрохвильової печі сприяють зростанню ракових пухлин у шлунку та кишечнику. Цим можна пояснити швидке зростання захворюваності на рак в Америці.
Рак крові. Тривале вживання такої їжі викликає ріст ракових клітин крові.
Шкода для імунної системи. Тривале вживання їжі, що пройшла обробку в мікрохвильовій печі, викликає зміни в лімфатичних залозах і сироватці крові. Що в результаті призводить до збоїв в імунній системі.
Шкода для пам'яті і уваги. Харчування продуктами з мікрохвильової печі призводить до погіршення пам'яті і концентрації уваги, емоційної нестабільності і зниження інтелекту.

Loading...