Віра Брежнєва перейнялася питанням стрункості

Віра Брежнєва перейнялася питанням стрункості

Співачка задумалася про свою фігуру.

Джерело: Відомості

Багато хто задає Вірі питання, як їй вдається так добре виглядати і зберігати фігуру. На це питання блондинка вирішила відповісти в своєму блозі, повідомляє видання Paparazzi.ru.

«Привіт, мої однодумці)) хотілося б сьогодні торкнутися теми стрункості) Що для мене стрункість Це не тільки зовнішній вигляд, це ЗДОРОВ'Я !!! Стрункість — це легкість і комфорт. Стрункість це не худоба, це краса. А кожен гарний для себе в різній вазі і пропорціях. Тому я розповім, що для мене моя стрункість). Мені подобається бути такою. Легкою, гнучкою, стрункою. Я подобаюся собі в дзеркалі. Мені подобається чути компліменти на адресу свого тіла і здивовано-захоплені погляди!) Так !!! мені майже 35)) Але мені все це подобається)) Струнка — не значить худа. Струнке тіло — ... здорове гарне тіло. Як я його таким роблю?! ХАРЧУВАННЯ, СПОРТ, МАСАЖ. Три кита. Я можу бути в будь-якій ваговій категорії, який захочу! (Хоча мені ідеально підходить 53кг при зрості 170см), але ці три кити завжди допомагають мені залишатися стрункою. Зберігати мої пропорції, подобатися собі. Так, після 30-ти метаболізм сповільнюється, і працювати над собою стає трохи складніше (за рідкісними винятками) і більше. Тому — харчування суворіше, спорт — тільки те, що дає мені гнучкість, здоров'я, рельєф. Масаж — допомога шкірі. Періодичне зворушення.

Так і живемо)) останнім часом змінила свої харчові звички)) і хочу запропонувати вам зробити виклик самим собі)) до нового року залишилося 10 днів! За 10 днів правильного підходу можна відмінно підготувати себе до Свят !!) природно, якщо бути послідовним, вірним собі і чесним перед собою)) якщо ви готові до виклику-експерименту на найближчі 10 днів, ставте лайк))», — зазначила співачка.

Loading...