Катерина Варнава виходить заміж

Катерина Варнава виходить заміж

Стало відомо, що зірка Comedy Woman Катерина Варнава незабаром виходить заміж.

Джерело: Відомості

Напередодні жінка прийняла пропозицію руки і серця від свого коханого Костянтина Мякінькова, повідомляє Informing.

Чутки про те, що Катерина і її бойфренд танцюрист Костянтин Мякіньков мають намір узаконити стосунки, обговорюються в пресі протягом року. Не так давно ЗМІ навіть «одружили» пару, стверджуючи, що закохані зіграли весілля таємно. Однак цього разу інформації про прийдешнє одруження Катерини і Костянтина можна вірити.

Слід зауважити, що закохані вже встигли приміряти на себе образи нареченого і нареченої — пара знялася в новому кліпі Анни Сєдокової на пісню «Вселенная».

Прем'єра відеоролика на просторах Інтернету відбудеться 29 вересня. Про це Анна Сєдокова розповіла в своєму мікроблозі, підписавши фото, де пара цілується, так: «Велика божевільна # любов @kativarnava і @kostya_myakinkov в моєму кліпі # ВСЕЛЕННАЯ! Дякую Вам за те, що вперше ви з Костею знялися у відео як наречений і наречена! Завтра всі побачать, які ви неймовірні разом !!! Я захоплююся вами!!!!».

Підписники співачки високо оцінили публікацію: не минуло й години, як запис зібрав більше 12 тисяч «лайків». У коментарях фоловери відзначили, що Катерина і Костянтин — на рідкість гармонійна і красива пара.

Loading...