10 найбільш токсичних і небезпечних продуктів, які можуть стати причиною раку

10 найбільш токсичних і небезпечних продуктів, які можуть стати причиною раку

Постійне вживання цих продуктів, може нашкодити вашому здоров’ю.

Джерело: Відомості

Щоб не говорили, але ці продукти піддаються надмірній обробці і правда полягає в тому, що нашому організму дуже складно їх перетравлювати. Дослідження показали, що регулярне вживання нижченаведених продуктів, може нашкодити вашому здоров’ю, повідомляє видання «Фитхакер».

Борошно

Хоча цей продукт зовсім не здається небезпечним, потрапляючи в організм, він сприймається ним як цукор. Це може згубно позначитися на роботі підшлункової залози, а так само вплинути на рівень інсуліну. Під час обробки пшениці всі її корисні речовини і клітковина втрачаються. Сама по собі пшениця не шкодить здоров’ю. Саме обробка робить її такою. Тому, краще уникати вживання цього продукту.
 

Цукор

Цукор дуже шкідливий для печінки, підшлункової залози і травної системи. Він може стати причиною діабету й ожиріння. Крім того, вживання цукру може негативно позначитися на нервовій системі. Але ви повинні знати, що не всі види цукру такі шкідливі. Натуральний цукор (спожитий в помірних кількостях), який міститься у фруктах і меді, дуже корисний.
 

Молоко

Ви, можливо, скажете, що всі ми в дитинстві пили молоко. Нам так само в дитинстві говорили, що молоко зміцнює кістки. Але дієтолог Патрік Хольфорд вважає, що з віком можливість перетравлювати основний компонент молока — лактозу — знижується.

Молоко може стати причиною здуття живота, запальних захворювань, харчової непереносимості, а так само підвищити кислотність в організмі. Причиною цього є термічна обробка, а так само додавання різних добавок. Щоб уникнути різних захворювань, вживайте кокосове або рисове молоко, оскільки його легше обробляти.
 

Пончики

Пончики, які приготовлені зі шкідливих інгредієнтів, таких як мука і білий цукор, небезпечні для здоров’я. Якщо ви їх вживаєте, то ризик захворіти діабетом і серцевими захворюваннями значно збільшується.
 

Фаст-фуд

Їжа, яка готується дуже швидко, дуже шкідлива для Вашого організму. Вживання фаст-фуду (оброблене м’ясо, сода та насичені жири) дуже небезпечне для здоров’я. Лікарі у фільмі Super-Size Me show заявили, що серйозно розмірковують над цим питанням.
 

Безалкогольні напої

Напої, які містять цукор і хімікати, дуже шкідливі для нашого організму.  Дослідження, яке було проведено «The Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention», показало, що вживання двох пляшок таких напоїв на тиждень може збільшити підшлункову залозу в два рази.

Американський лікар Джозеф Меркола вважає, що всього лише одна пляшка містить 10 ложок цукру, а так само від 30 до 55 мг добавок і кофеїн.

Такі напої послаблюють кістки. Науково доведено, що безалкогольні напої є пасткою для мозку, тому мозок посилає сигнали в організм, і ви все більше і більше хочете їх вживати.
 

Оброблене м’ясо

Оброблене м’ясо містить натрій і нітрати, що дуже небезпечно для здоров’я. Американський інститут, який займається дослідженням раку, виявив, що вживання обробленого м’яса може стати причиною раку товстої кишки. Потрапляючи в організм, нітрати перетворюються в нітрити, що може сприяти утворенню нітрозамінів (хімікати, які викликають рак).
 

Картопляні чіпси

Картопля, яка обробляється при високій температурі, може виробляти акриламід, який може бути канцерогеном. Дейл Хеттіс, професор і дослідник в Кларк університеті в Массачусетсі, заявив, що акриламід викликає рак. Картопляні чіпси містять багато солі та жиру, а також натрій, який підвищує рівень холестерину і кров’яний тиск, що може привести до інсульту і серцевого нападу.

Так само в 2005 році було опубліковано дослідження в журналі The Cancer Science, яке показало, що вживання великої кількості солі може привести до раку шлунка.
 

Консервовані супи

Якщо в організм потрапляє більше натрію, ніж належить, то він утримує воду, що сприяє підвищенню кров’яного тиску. Це може призвести до серцевого нападу.

Консервована їжа часто асоціюється з корисною їжею. Але, насправді, вона містить багато солі. У консервованому супі міститься до 890 мг натрію, що становить добову дозу.

 

Маргарин

Маргарин містить транс-жири, які наш організм не може перетравити. Підвищений рівень холестерину може призвести до пошкодження кровоносних судин. Маргарин сприяє виробленню токсинів, а так само дуже шкідливий для печінки. Клініка «Здоров’я від природи» рекомендує вживати натуральні продукти, а так само уникати вживання маргарину. 

Loading...