Зміцнюємо волосся за рахунок масажу

Зміцнюємо волосся за рахунок масажу

Процедура займає всього 8 хвилин і дає результат через 5-7 сеансів.

Джерело: Відомості

Подібні щоденні нескладні маніпуляції зміцнять фолікули, зупинять розщеплення кінчиків і поліпшать кровообіг шкіри голови. 2-3 рази на тиждень їх бажано поєднувати з поживними масками.

Щоб масаж не пройшов марно, під час його проведення будемо рівно, але зручно сидіти або стояти, опустивши голову на груди, оголивши шию, робимо від маківки вниз, в напрямку росту волосся.

1. Погладити спочатку боки голови, намагаючись не зачіпати вух, опісля - лобову і потиличну зони. Виконуємо рухи рівномірно, діючи по черзі подушечками пальчиків обох рук і намагаючись в кінці з'єднати їх на маківці.

2. Долонями симетрично робитимемо  натискання на різні частини голови, періодично (через 7-10 сек.), змінюючи місця. Потім повторимо те ж саме подушечками всіх пальчиків і стиснутими в кулак фалангами. Спробуємо найбільш сильно тиснути на лобову і потиличну частину.

3. Зробимо розтирання, почнемо з колоподібних, перейдемо до прямолінійних і завершимо спіралеподібними. Здійснювати рух будемо подушечками пальчиків, натискаючи і розтягуючи шкіру. Йти станемо від маківки до вух, шиї, надбрівних дуг (тобто вниз).

Розтирання змінимо погладжуванням. Потім колоподібними, заспокійливими рухами розітріть віскі, уникаючи при цьому надмірно агресивно впливати на шкіру (інша поведінка загрожує болями та пошкодженнями).

4. Симетрично пройдемося по голові однією або обома долонями, як би розминаючи її. Правильне виконання: долонькою натиснемо на шкіру, після - злегка змістимо останню.

5. Розминання плавно переведемо в постукування подушечками чотирьох пальчиків обох рук, намагаючись захопити всю поверхню голови  і посилюючи лише в потиличній і лобовій зоні.

Закінчимо процедуру заспокійливим погладжуванням, яке здійснюється спочатку подушечками пальчиків, після – долоньками.

Loading...