Щоб приховати вбивство, жінка три місяці по частинах спалювала труп чоловіка

Щоб приховати вбивство, жінка три місяці по частинах спалювала труп чоловіка

Шокуючий випадок стався в Челябінській області РФ.

Джерело: Відомості

У місті Златоуст Челябінської області мати двох малолітніх дітей Оксана Мансурова три місяці по частинам спалювала труп чоловіка, аби ніхто не дізнався про жахливе вбивство.

Мансурова вбила свого чоловіка ще в кінці жовтня минулого року і сховала його тіло в сараї. Щоб позбутися доказів, жінка відпилювала невеликі фрагменти від трупа і спалювала їх в печі протягом усіх цих місяців. Однак їй вдалося виконати задумане лише наполовину. Поліцейськими була виявлена ​​по-звірячому знівечена верхня частина чоловічого тіла.

Відомо, що причиною вбивства стала сварка, під час якої підозрювана кілька разів ударила чоловіка по голові сокирою. Сам загиблий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за те, що бив дружину.

У даний момент їй пред'явлено звинувачення в умисному вбивстві, але в подальшому звинувачення може бути перекваліфікована на менш тяжке.

Також повідомляється, що зараз жінка перебуває разом з дітьми у своєї матері.

За словами самої вбивці, вона усвідомлює свою провину, інформує REN.TV.

"… Розумію, що немає мені прощення, і покарання неминуче буде, але мама пообіцяла не кидати моїх дітей і своїх улюблених онуків, витримаю все заради своїх дітей, повернуся і почну нове життя. Головне - тепер я вільна", - сказала вона.

Loading...