Туристів возять на екстрім-екскурсії в зону АТО

Туристів возять на екстрім-екскурсії в зону АТО

Вартість проїзду оплачується окремо.

Джерело: Відомості

В Україні набирає популярність новий екстремальний туризм у вигляді екскурсій у звільнені міста на сході країни, де ще нещодавно велися активні бойові дії.

Ціни стартують від 1 тис. грн за проведення двогодинної екскурсії по Слов'янську і закінчуючи 8 тис. грн. за екскурсії безпосередньо поблизу зони АТО того міста, де на даний момент все ще ведуться бої української армії з терористами, повідомляє видання В Кулаке.

У даному випадку надається ще й повний комплект захисного обмундирування. Вартість проїзду оплачується окремо. Також варто врахувати можливі непередбачені ситуації на блокпостах.

Сама екскурсія, як правило, триває близько 2-х годин, в ході якої туриста возять по зруйнованим після бойових дій об'єктам, розповідають подробиці про що проходили в тих чи інших місцях події та операціях. При цьому, в тому випадку, якщо турист знайде осколки від снарядів, патрони, гільзи — він може взяти це з собою на пам'ять.

Варто відзначити, що вже досить багато людей зацікавилися подібною пропозицією, бажаючи побачити своїми очима наслідки цих страшних подій на сході України. Серед них багато і іноземних громадян. 

Loading...