Американський проповідник прогнозує кінець світу на 21 травня

Американський проповідник прогнозує кінець світу на 21 травня

Проповідник із Каліфорнії (США) Гарольд Кемпінг стверджує, що зовсім скоро нас чекає друге пришестя Христа.

Джерело: Відомості

Проповідник із Каліфорнії (США) Гарольд Кемпінг стверджує, що зовсім скоро нас чекає друге пришестя Христа. За його розрахунками, це станеться близько 18:00 21 травня цього року.

За прогнозами Кемпінга, у цей час 2% населення Землі негайно піднімуться на небеса, а решта потраплять у пекло.

Цікаво, що чоловік зі своїм пророцтвом апокаліпсису не тільки виступає з кафедри проповідника, а й розгорнув цілу рекламну кампанію: його виступи можна почути по радіо, а прогноз про Судний день висить на рекламних біг-бордах – більше 2 тисяч плакатів по всій території США.

Щодня 89-річний Кемпінг, колишній інженер, звертається до своїх послідовників через Family Radio Network - релігійну радіомовну організацію, яка фінансується з благодійних пожертвувань слухачів. Зараз ця мережа є власником 66 радіостанцій тільки в США.

Кемпінг, який робить програми 48 мовами, може похвалитися послідовниками по всьому світу, радіостанції у нього є і в ПАР, і в Росії, і в Туреччині.

Він стверджує, що за 70 років вивчення Біблії він розробив систему, яка використовує математику для інтерпретації зашифрованих у ній пророцтв. За його словами, кінець світу прийде 21 травня, тому що це буде 722500 днів з 1 квітня 33 року н.е., коли, як він вважає, був розіп'ятий Христос.

На думку Кемпінга, нещодавні події, такі як землетруси в Японії, Новій Зеландії і на Гаїті, є провісниками майбутнього Судного дня.

Однак варто зазначити, що Кемпінг уже не вперше пророкує апокаліпсис. 6 вересня 1994 сотні його слухачів зібралися в залі в Аламеда (Каліфорнія), марно очікуючи пришестя Христа, пише ТСН.

Loading...