Пінгвіна взяли в салон літака, щоб він не сумував у багажному відсіку

Пінгвіна взяли в салон літака, щоб він не сумував у багажному відсіку

Магелланів пінгвін Піт став повноцінним пасажиром літака, що направлявся із Сан-Франциско в Сан-Дієго. Птаха прийняли на борт разом з фахівцями з парку дикої природи, які возили Піта в Сан-Франциско, де він брав участь у науковій конвенції.

Джерело: Відомості

Магелланів пінгвін Піт став повноцінним пасажиром літака, що направлявся із Сан-Франциско в Сан-Дієго, пише «Лента» з посиланням на The Daily Mail. Птаха прийняли на борт разом з фахівцями з парку дикої природи Seaworld, які возили Піта в Сан-Франциско, де він брав участь у науковій конвенції.

Під час 90-хвилинного перельоту пасажирам повітряного судна прочитали невелику лекцію про життя пінгвінів. Тим часом Піт прогулювався по салону, час від часу заглядаючи під крісла пасажирів. Багато з тих, хто перебував на борту, фотографували Піта й знімали його на відео.

Як правило, тварин транспортують у багажних відділеннях, однак представники Seaworld зуміли домовитися із представниками авіакомпанії й екіпажем літака, щоб пінгвінові дозволили летіти разом з пасажирами в салоні.

Loading...