Найменша дівчинка у світі попри прогнози лікарів ходить у школу і відвідує уроки танців

Найменша дівчинка у світі попри прогнози лікарів ходить у школу і відвідує уроки танців

Кенаді Джордін-Брумлі з канадської провінції Онтаріо, відома також під ім’ям Американська Дюймовочка - сама малюсінька дівчинка у світі. При народженні її ріст становив 28 см, а вага - ледве більше кілограма.

Джерело: obozrevatel.com

Кенаді Джордін-Брумлі з канадської провінції Онтаріо, відома також під ім'ям Американська Дюймовочка - сама малюсінька дівчинка у світі. При народженні її ріст становив 28 см, а вага - ледве більше кілограма. Її долонька була не більше монетки, а ступня становила в довжину лише 4 сантиметри.

Лікарі не вірили, що дівчинка виживе, і попередили матір Брайан Джордін, що навіть якщо Кенаді пощастить залишитися серед живих, дитина ніколи не ходитиме й не розмовлятиме.

Сьогодні фізичні показники 7-літньої Кенаді відповідають параметрам півторарічної дитини. «Дюймовочка» страждає дварфізмом - надзвичайно рідкісним захворюванням, при якому пропорції дотримуються, однак розміри людського тіла залишаються ляльковими.

Незважаючи на прогнози, дівчинка не тільки навчилася ходити й говорити. Вона відвідує звичайну школу й дуже любить уроки танців, хоча всі однокласники вищі за неї щонайменше втроє.

Мама Брайан Джордін бореться за те, щоб дати своїй «маленькій принцесі» можливість жити нормальним життям. У дівчинки є молодший брат - п'ятирічний Тайрен, який народився абсолютно нормальним і вже більш ніж удвічі перевершив у зрості свою старшу сестричку.

Найменша дівчинка у світі у 7 років має параметри півторічної дитини

Loading...