Новозеландці перемогли американців у тривалості рукостискання

Новозеландці перемогли американців у тривалості рукостискання

Представники Нової Зеландії й Непалу встановили новий рекорд тривалості рукостискання — вони не розмикали рук у привітальному жесті протягом 33 години і 3 хвилини.

Джерело: лента.ру

Представники Нової Зеландії й Непалу встановили новий рекорд тривалості рукостискання — вони не розмикали рук у привітальному жесті протягом 33 години і 3 хвилини, повідомляє TVNZ. Рекордний захід відбувся на Таймс-Сквер у Нью-Йорку.

Спочатку в змаганні брали участь чотири команди по дві людини — крім новозеландців і непальців у Нью-Йорку також виступили дві команди зі США. Американці, однак, не змогли скласти конкуренцію своїм більш витривалим суперникам і вибули з боротьби. Більше того, учасникам однієї з американських команд знадобилася допомога медиків.

Проте новозеландці й непальці не здавалися й вирішили завершити спробу побити існуючий раніше світовий рекорд тривалості рукостискання, що в підсумку й зробили.

Попередній рекорд становив 19 годин, 30 хвилин і 45 секунд. Він належав команді з Нової Зеландії. Тепер представники Книги рекордів Гіннесса повинні офіційно зареєструвати нове досягнення.

Loading...