«Вагітність» британки виявилася 26-кілограмовою кістою

«Вагітність» британки виявилася 26-кілограмовою кістою
Фото: mirror.co.uk

Лікарі запевняли жінку, що вона вагітна.

Джерело: Відомості

Мешканка британського міста Суонсі, Уельс, кілька років не помічала величезної кісти яєчника і вважала себе товстою. Як повідомляє видання The Mirror, лікарі запевняли її, що вона вагітна.

Кілі Фавелла (Keely Favell) помітила, що поступово набирає вагу, ще в 2014 році. Тоді вона не надала цьому значення, так як вважала себе схильною до повноти. Дівчина почала займатися спортом і перейшла на здорове харчування, але живіт продовжував зростати. «Він ріс так повільно, що я була впевнена, що просто набираю вагу», - пояснила Фавелла.

У міру збільшення живота вона почала підозрювати, що чекає дитину, але три тести на вагітність показали негативний результат. Незабаром Фавелла втратила свідомість на роботі і звернулася до терапевта. Той заявив їй, що непритомність - побічний ефект від стресу і таблеток для лікування вугрів, які вона до того моменту не приймала вже півроку. Незадоволена поясненням Фавелла запитала, чи пов'язано це якось з її животом.

Лікар запідозрив у дівчини вагітність і кілька разів змусив здати аналіз крові. Коли всі вони виявилися негативними, доктор направив Фавеллу на ультразвукове дослідження, під час якого лікарі виявили в животі британки величезну кісту яєчника.

Операція з видалення новоутворення зайняла більше п'яти годин. Лікарі витягли з організму Фавелли 26-кілограмову кісту, яку дівчина жартівливо прозвала містером УІПП (Mr Whippy). З її видаленням вага дівчини зменшився на третину. Також їй вирізали правий яєчник, але лікарі запевняють, що це не повинно зменшити шанси дівчини на те, щоб стати матір'ю.

«Я збилася з рахунку, скільки простих повсякденних речей були для мене складними: мені насилу вдавалося водити автомобіль або підніматися по сходах. Я могла носити тільки одяг для майбутніх матерів. Видалення кісти повернуло мені життя», - зізналася дівчина. Єдине, що її засмучує - розтяжки і шрам на животі.

Loading...