Серед речей померлої жінки виявили коробку з мертвим немовлям

Серед речей померлої жінки виявили коробку з мертвим немовлям
Фото: Google Maps

Знахідку виявили її діти, коли прибирали в будинку після смерті матері.

Джерело: Відомості

В англійському місті Норталлертон, графство Норт-Йоркшир, серед речей померлої жінки виявили коробку з мертвим немовлям. Про це повідомляє видання The Independent.

Знахідку виявили її діти, коли прибирали в будинку після смерті матері. У коробці, що лежала в комірчині під сходами, виявився згорток з муміфікованими залишками новонародженого хлопчика.

Поліція кілька місяців намагалася встановити обставини його смерті. Фахівці вважають, що дитина була доношеною, вони не знайшли слідів травм, проте не змогли відповісти чи загинув він після народження, чи народився вже мертвим. Тканину, в яку було загорнуто тіло, виготовили в кінці 1950-х або на початку 1960-х років. Поруч лежали листи, датовані серпнем 1968-го.

Аналіз ДНК підтвердив, що матір'ю дитини була покійна, а батьком - її колишній чоловік, за якого вона вийшла заміж в 1968 році. Чоловік стверджує, що нічого не знав ні про мертвого хлопчика, ні навіть про вагітність дружини. Їхні діти також не знали про загиблого старшого брата.

Коронер Джон Броедбрідж (John Broadbridge) заявив, що це найсумніший випадок в його 25-річній кар'єрі. «Трагічно, надзвичайно трагічно і жахливо сумно, що вашій матері довелося зберігати такий секрет», - сказав він, звертаючись до дітей померлої жінки.

Loading...