Шість днів із собакою і котом провела в пустелі і вижила

Шість днів із собакою і котом провела в пустелі і вижила
Брук Філліпс (в центрі) / Фото: Фото: Blackstone Police

Мешканка Австралії розповіла, як шість днів виживала в пустелі після того, як повернула не туди.

Джерело: Відомості

Її історією поділився інформаційний портал ABC News.

Брук Філліпс (Brooke Phillips) подорожувала по Північній території на своєму чорному позашляховику разом з котом і собакою. В якийсь момент 40-річна жінка заїхала не туди, і її машина застрягла.

Жінка недооцінила небезпеку свого становища і випила всі півлітра води, які у неї були, в перший же вечір. Протягом наступних п'яти днів їй доводилося задовольнятися тим, що у неї було, - соусом для макаронів і склоочисником. У другу ніч їй вдалося набрати трохи дощової води. «Не буду брехати, в останній день я пила власну сечу», - зізналася Філліпс.

Всі шість днів температура трималася на рівні близько плюс 30 градусів за Цельсієм. Австралійка використовувала кондиціонер, поки у неї не закінчився бензин. Потім вона тримала відкритими вікна і завішувала їх рушниками, але це не сильно допомагало впоратися зі спекою.

З продуктів у жінки були соус для макаронів, кокосові вершки, трохи помідорів, лимонний сік, малиновий сироп і кілька пачок крекерів. Філліпс зізналася, що не змогла їсти печиво без рідини - воно було занадто сухим, і вона буквально не могла його проковтнути.

Невдалу австралійку виявила її 16-річна дочка, яка брала участь разом з іншими жителями округи в рятувальній операції. З'ясувалося, що машина перебувала в 30 кілометрах від найближчого населеного пункту.

Інспектор поліції Крейг Девіс (Craig Davis) зазначив, що жінці дуже пощастило вижити «посеред сяючої порожнечі», і похвалив її за те, що вона не покидала автомобіль.

Жінку оглянули лікарі і повідомили їй, що її стан куди кращий, ніж вони очікували. Вихованцям Філліпс також вдалося вижити.

Loading...