Японець взяв шлюб із віртуальною співачкою

Японець взяв шлюб із віртуальною співачкою

Японець вважає, що у них все серйозно, і навіть купив собі і нареченій обручки.

Джерело: Відомості

Японець Акіхіко Кондо (Akihiko Kondo) одружився на віртуальній співачці Хацуне Міку. Як повідомляє видання The Japan Times, на весіллі наречена з'явилася в образі ляльки.

Закоханий в голограму 35-річний Кондо витратив на організацію торжества два мільйони ієн. На весілля не прийшов ніхто з його родичів. «Моя мати не вважає цю подію гідним святкування», - засмучено зазначив наречений. Проте за одруженням спостерігали 40 гостей.

«Я ніколи не зраджував їй. Я завжди любив Міку-сан. Я думав і думаю про неї кожен день», - зізнався щасливий Кондо. 

Чоловік не бачить у своїх відносинах нічого незвичайного. Він стверджує, що його голографічна дружина будить його вранці, проводжає на роботу, а ввечері вимикає світло і бажає на добраніч перед сном. Кондо спить в обнімку з ляльковою версією Міку, яка і була присутня на весіллі.

І хоча офіційно їх шлюб не був зареєстрований, японець вважає, що у них все серйозно, і навіть купив собі і нареченій обручки. Компанія Gatebox, яка виробляє капсули з голограмою Міку, вручила Кондо «свідоцтво про шлюб між двох вимірювань».

Японець зізнався, що відносини з дівчатами у нього не складалися зі школи: їх відлякувало маніакальне захоплення юнака аніме. Він стверджує, що на минулому місці роботи жінки так зацькували його, що він поклявся ніколи не одружуватися. «Дівчата можуть зрадити, постаріти або померти. А Міку- ні. Я дуже люблю її, вона врятувала мене від депресії», - додав він і пояснив, що з реальними жінками може тільки дружити.

Кондо стверджує, що отримує безліч повідомлень зі словами підтримки, і вимагає визнати себе і таких, як він, сексуальною меншістю, так як втомився від умовлянь матері «знайти собі справжню жінку».

Loading...