Сатанистки-дівчатка задумали напасти на учнів

Сатанистки-дівчатка задумали  напасти на учнів
Фото: сервіс Google Street View

Дівчатка вирішили піти на злочин, щоб бути ближче до сатани.

Джерело: Відомості

Школярки з американського міста Бартал (штат Флорида) задумали вбити два десятка учнів, а потім випити їх кров, але були спіймані. Про це повідомили в поліції, передає The Independent .

Дві дівчинки 11 і 12 років вирішили піти на злочин, щоб бути ближче до сатани. Вони збиралися нападати на маленьких і слабких учнів в туалетах, потім їсти їх плоть і пити кров.

У правоохоронних органах повідомили, що школярки мали намір точно убити одну людину, але сподівалися в результаті розправитися з 15 або 25 учнями. «Всі ці вбивства зв'язувалися з надією, що вони стануть моторошними грішниця, і це гарантує їм, що, наклавши на себе руки, вони відправляться в пекло і будуть з Сатаною», - пояснили в поліції. Відзначається, що все це вони придумали після того, як надивилися фільмів жахів у вихідні дні.

План дівчаток розкрився після того, як вони пропустили заняття. На підозрілу поведінку звернула увагу адміністрація навчального закладу. Їх почали шукати і в результаті виявили в школі з чотирма ножами, різаком для піци і заточуванням для цих ножів.

Підлітків заарештували, а потім помістили в центр для неповнолітніх. В результаті події ніхто не постраждав. Відзначається, що прокурорам належить вирішити, чи будуть їм пред'являти звинувачення як неповнолітнім або як дорослим.

Loading...