Рондо-піца — потіш себе смачненьким

Рондо-піца — потіш себе смачненьким
Фото: https://static.fotopoisk.com.ua/media/uploads/cropped-pizza-delivery.jpg

Отримати смачну та поживну їжу можна, не виходячи з квартири.

Джерело: Відомості

Іноді, особливо восени, нас огортає страшенна туга та апатія. Не хочеться нічого — лише сховатися під теплу ковдру та мріяти про літо. Але рано чи пізно доводиться подумати і про більш земне, наприклад, про їжу. Добре, що отримати смачну та поживну їжу можна, не виходячи з квартири.

Замовити смачну піцу, суші, гарніри та інші гарячі страви можна на сайті http://rondo-pizza.kiev.ua. Якщо сума вашого замовлення перевищуватиме 600 грн, то за доставку платити не доведеться. Також регулярно проводяться різноманітні акції, які дають змогу відчутно зекономити.

Чим потішити себе осіннім вечором

Якщо ви не маєте часу та натхнення на те, щоб придумати смачне меню, піти в магазин за продуктами та стояти біля плити, спробуйте замовити вже готові смаколики з доставкою додому. Це може бути:

— піца;

— суші;

— гарніри;

— гарячі страви;

— салати;

— десерти;

— напої.

Піца — це універсальна страва, яка подобається майже всім. Завдяки ніжно-пікантній текстурі сиру навіть найбанальніші продукти стають справді неперевершеними. Цінуєте лаконічну класику — замовляйте Маргариту! Бажаєте додати пікантних ноток — скуштуйте Чичоліну!

Багато хто залишає окрайці піци, вважаючи їх занадто сухими. Змінити цю думку допоможе новий додаток до піци — сирний окраєць. Тепер в порожнину окрайця піци можна додати ще більше плавленого сиру, що зробить піцу настільки смачною, що після неї не залишиться ані крихти.

Суші — гідний поваги суперник піци серед українців. Якщо ви віддаєте перевагу саме цій поживній та корисній страві з Японії, сміливо замовляйте сяке-макі — вони не лише втамують голод, а й принесуть справжню естетичну та гурманську насолоду. Не вистачає соковитості? Тоді для вас сяке кун сей-макі з огірком.

Але іноді не хочеться нічого екзотичного, а душа бажає звичайної смачної домашньої їжі. В такому випадку, що може бути краще за смажену по-домашньому картоплю? Бажаєте трохи гостренької екзотики? Тоді краще обрати «Мексиканську» картоплю. Ну а картопля фрі може залишити байдужим хіба що того, хто жодного разу її не куштував.

Але не картоплею єдиною. Хто може відмовити собі у смачних грибах у сметані або ж корисних та дієтичних овочах-гриль? Ну а якщо ви прагнете влаштувати справжнє гурманське свято і не страждати після нього через зайві калорії, то зупиніть свій вибір на стейку з червоної риби.

Що б ви не обрали кухарі Рондо-піци гарантують, що будь-яка страва обов’язково подарує вам гарний настрій та гурманську насолоду.

Loading...