Чесний таксист повернув господарю загублену ним каблучку за 25 тисяч доларів

Чесний таксист повернув господарю загублену ним  каблучку за 25 тисяч доларів

Чоловік помітив пропажу лише пізніше і не знав, куди поділася каблучка.

Джерело: Відомості

Таксист допоміг жителю австралійського міста Перт знайти втрачену обручку, що коштує 25 тисяч австралійських доларів. Про це повідомляє SBS.

Таксі вів Сінгх Діллон (Singh Dhillon) - індійський студент, який приїхав до Австралії за програмою обміну, і у вільний час підробляв перевізником. Він підвіз Томаса Карлтона (Thomas Carlton), який в поспіху залишив в машині свою обручку.

Карлтон помітив пропажу лише пізніше і не знав, куди поділася каблучка. Він перевірив кілька місць, але її ніде не було. «Це могло виявитися катастрофою, тому що страховка скінчилася якраз день назад», - каже чоловік.

Вичерпавши всі ідеї, він подзвонив в таксопарк. На його прохання диспетчер поширив повідомлення, яке побачив Діллон. Водій перевірив автомобіль, знайшов втрачену обручку і відвіз її власнику. Карлтон був щасливий і запропонував гроші, а коли Діллон відмовився від нагороди, сунув йому в кишеню 50-доларову купюру.

Таксист пояснив, що просто робив свою роботу. «Мене не хвилює ціна, тому що це мій обов'язок - повернути те, що мені не належить», - говорить він. За його словами, це не перша історія про чесність таксистів і точно не остання.

Loading...