Пара з Казахстану напередодні свого 80-річчя вирішила одружитися, пробувши чверть століття в розлученні

Пара з Казахстану напередодні свого 80-річчя вирішила одружитися, пробувши чверть століття в розлученні

Микола Кирилович і Валерія Іванівна стали найбілш літніми нареченим і нареченою в історії РАГСу Сариаркінського району Астани.

Джерело: Відомості

«Так, шлюби у нас реєструються різного віку. Сьогодні була пара, вони подали документи на повторну реєстрацію шлюбу, обидва 1936 року народження. Колись в 1991 році вони розлучилися, а потім знову почали жити разом», — розповіла журналістам співробітниця РАГСу.

Для цієї пари вирішили навіть скоротити термін реєстрації. Зазвичай на оформлення шлюбу відводиться один місяць, але їх вирішили одружити протягом двох тижнів, повідомляє «Росбалт».

«Ми були одружені 30 років, потім розлучилися по дурості. Вчасно одумалися і залишилися жити разом. І ось я знову вирішив одружитися офіційно. Звичайно, дружина давно натякала. Сьогодні подали заяву в ЗАГС. Діти раді, запитують, чи будемо відзначати, ми з дружиною вже сьогодні відзначаємо, сидимо ось за столом, чекаємо гостей», — розповів виданню Sputnik Микола Кирилович.

Наречений також поділився секретом сімейного щастя і міцного шлюбу.

«Молоді люди, не звертайте уваги на дрібниці, не зраджуйте. Розведешся, потім шкодувати будеш. Намагайтеся зберегти вірність, взаєморозуміння. Не сваріться, воно того не варте», — порадив Микола Кирилович.

Loading...