У США схиблена на непотребі жінка прожила з трупом сина більше десяти років

У США схиблена на непотребі жінка прожила з трупом сина більше десяти років

Мешканка Брукліна «приховувала» в своєму будинку повністю одягнені останки померлого сина.

Джерело: Відомості

Знахідку випадково виявив родич Ріти Вулфенсон, коли приїхав в її будинок за речами, оскільки жінка була госпіталізована в місцеву лікарню, повідомляє Quibbll.

Одягнений скелет дорослого чоловіка знаходився на ліжку другого поверху будинку.

Згідно з поліцейським звітом, «на останки чоловіка були одягнені джинси, шкарпетки і сорочка. Скелет лежав на спині. Йому як мінімум 10 років».

Небіжчик, чиє ім'я не розголошується, був сином Ріти Вулфенсон і працював в минулому таксистом. Родичі його не бачили понад 10 років — з 2003 року.

Прибулий з офіцером поліції каже, що будинок літньої жінки був більше схожий на звалище, куди звозять все сміття округи. У ньому стояв затхлий запах запліснявілій їжі і старих речей, але запаху гниючої плоті в ньому не було.

Тому поліцейські припускають, що жінка похилого віку могла навіть не знати, що на другому поверсі її будинку знаходиться труп. Вона могла вважати, що її син з’їхав багато років назад.

Зараз Ріта Вулфенсон знаходиться в будинку для людей похилого віку. Причину та дату смерті її сина повинен встановити судово-медичний експерт найближчим часом. 

Loading...