Британський принц Джордж відмовився потиснути руку Прем’єр-міністру Канади (відео)

Британський принц Джордж відмовився потиснути руку Прем’єр-міністру Канади (відео)

Британський принц Джордж, син Кейт Міддлтон і принца і Вільяма, відмовився потиснути руку Джастіну Трюдо, Прем’єр-міністру Канади.

Джерело: Відомості

За словами видання Daily Mail, вчора, 25 вересня, спадкоємець королівської сім'ї прибув із батьками в канадський аеропорт. Там британський принц Джордж відмовився потиснути руку прем'єр-міністру Канади, повідомляє VistaNews.

Спочатку вся увага осіб, які зустрічали британську пару, була звернута до маленької принцеси Шарлотти, котра пошкодила коліно і була на руках у герцогині Кейт. Але коли канадський політик присів, щоб привітатися з трирічним Джорджем, всі побачили, що син монаршої сім'ї відмовився відповісти Прем'єру тим же. Джастін Трюдо спробував повторити спробу і запропонував маленькому принцу «дати п'ять», але хлопчик лише похитав головою.  

Хоча в Прем'єр-міністра Країни кленового листа не вийшло привітатися з принцом Джорджем за руку, але він не засмутився і залишився в хорошому настрої. Однак відео, на якому трирічний спадкоємець найяснішої сім'ї Великобританії відмовив у вітанні канадському політику, вже облетіло простори Інтернету. Деякі користувачі оцінили поведінку принца як ознаку поганого виховання, а інші вважали, що дитина просто розгубилася. 

Loading...