У США 5-річну дівчинку батьки «видали заміж» за кілька годин до її смерті

У США 5-річну дівчинку батьки «видали заміж» за кілька годин до її смерті

Американська пара «видала заміж» свою 5-річну доньку за кілька годин до її смерті — заміжжя було заповітною мрією невиліковно хворої дівчинки.

Джерело: Відомості

5-річна Мері Мессей страждала від хронічної пневмонії і муковісцидозу. Вмираюча дівчинка все свідоме життя мріяла вийти заміж, і батьки вирішили виконати бажання невиліковно хворої доньки, повідомляє Informing.

Дізнавшись, що доньці залишилося жити лічені години, американка Кайла Паркер купила їй біле плаття і корону. Батьки 6-річного друга Мері Деміена, з яким дівчинка домовилася одружитися ще у віці двох років, купили своєму синові строгий костюм для «весілля».

У лікарняну палату, де і пройшла церемонія «одруження», до нареченої Деміен прийшов з кільцями із зображенням Міккі і Мінні Маус. Після церемонії маленькі молодята разом з батьками відсвяткували цю важливу подію, поласувавши «весільним» тортом.

Відзначається, що після свого «весілля» маленька Мері прожила ще шість годин. Вранці наступного дня невиліковно хвора наречена відбула в інший світ.

Loading...