В Австрії жертва маніяка оселилася в будинку, де її ґвалтували протягом 8 років

В Австрії жертва маніяка оселилася в будинку, де її ґвалтували протягом 8 років

Жителька Австрії Наташа Кампуш отримала певну популярність завдяки жаху, який вона пережила в дитячі роки.

Джерело: Відомості

Ця жінка 8 років піддавалася знущанням педофіла, а звільнилася вона з полону 10 років тому. Тепер Наташа нагадала про себе в ЗМІ після того, як купила будинок маніяка, в якому її ґвалтували, і оселилася в ньому, повідомляє VistaNews

Усе почалося в 1998 році в Австрії, коли Наташі було 10 років. Дівчинка пропала безвісти, і пізніше виявилося, що її викрав маніяк-педофіл, який тримав у полоні свою жертву цілих 8 років. До викрадення дівчинки збоченець ретельно готувався: купив мікроавтобус, під гаражем зробив свого роду приховане приміщення, в якому встановив душ, туалет, телевізор і кондиціонер. Також в «камері тортур» маніяк встановив кілька відеокамер і броньовані двері. 

Наташу шукали і поліцейські, і родичі. Більше того, правоохоронці кілька разів обшукували будинок збоченця, але дівчинку так і не знайшли. Про те, що чоловік знущався над дитиною, не знала навіть його мати. Усі вісім років Наташа терпіла знущання, прислуговувала маніякові і догоджала йому. 

Однак в один з днів, коли дівчині було вже 18 років, їй вдалося втекти від збоченця, коли той відволікся на телефонний дзвінок. Наташа повернулася додому, після чого правоохоронці вирушили до маніяка, щоб затримати його, але той, бажаючи втекти від відповідальності, наклав на себе руки, кинувшись під поїзд. 

Наташа Кампуш вважається однією з найвідоміших жертв викрадення в історії криміналістики. Зараз дівчина викупила будинок, в якому піддалася насильству, і сама живе в ньому. Наташа захоплюється розведенням кактусів, малюванням, створила свій сайт, а ще недавно видала книгу «3096 днів».

Loading...