Росіянка з відром на голові прикинулася купою лінолеуму, щоб сховатися від судових приставів

Росіянка з відром на голові прикинулася купою лінолеуму, щоб сховатися від судових приставів

У Новосибірську місцева жінка загорнулася в лінолеум і одягла на голову відро, щоб сховатися від судових приставів.

Джерело: Відомості

Інцидент стався під час спільного рейду приставів і представників комунальної компанії в російському місті Новосибірську. Стук в двері до боржниці, яка прострочила платежі за «комуналку» на 50 тисяч рублів, нічого не дав. У цей час на поверх піднялася пара і поцікавилася скупченням людей біля ​​дверей квартири, повідомляє Quibbll.

Жінка назвалася Оксаною, але документи відмовилася пред'явити і розповіла, що проживає за цією адресою тимчасово: господиня пустила пожити її, поки сама перебуває на відпочинку. Двері в квартиру «Оксана» так і не відкрила, розвернулася і пішла разом зі своїм компаньйоном.

Через годину пристави повернулися до квартири, двері відкрив супутник «Оксани» і пояснив, що її вдома немає, запропонувавши увійти і переконатися особисто.

«Однак на балконі, сховавшись в купі старого лінолеуму, з відром на голові, перечікувала візит судових приставів та сама «Оксана». Маскування вдалася на славу: лише ворушіння лінолеуму в такт диханню видало боржницю, яка зачаїлася», — йдеться в повідомленні приставів.

Усвідомивши, що відпиратися марно, жінка зізналася, що ввела в оману посадових осіб, оскільки не бажала сплачувати борги. Судовий пристав наклав арешт на побутову техніку та електроніку, зобов’язавши погасити заборгованість протягом 10 діб, інакше майно піде з молотка.

Loading...