У Канаді група фанатів під час музичного фестивалю врятувала кошеня від вогню

У Канаді група фанатів під час музичного фестивалю врятувала кошеня від вогню

Щорічний музичний фестиваль Craven Country Jamboree, що проводиться в Саскачевані, ледь не ознаменувався в цьому році сумним інцидентом.

Джерело: Відомості

Хтось із учасників фестивалю облив алкоголем кошеня, що забігло на територію, де проводився захід, і підпалив його. На щастя для тварини, люди швидко зреагували, загасивши вогонь і надавши кошеняті першу допомогу. У той час як малюка доставили в місцеву ветеринарну клініку, поліцейські, ґрунтуючись на показаннях очевидців, затримали двох учасників фестивалю і звинуватили їх у жорстокому поводженні з тваринами, повідомляє GoroDay.

«В даний момент стан кота стабільний і благополучний. Ми піклуємося про нього, як якщо б він був нашим власним», — повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook представник ветеринарної клініки TM'z, куди було доставлене кошеня.

Потерпіле від рук вандалів кошеня дійсно поступово приходить до тями і навіть охоче п’є молоко. Малюка назвали Джемборі — на честь фестивалю, на якому він мало не загинув.

Організатори фестивалю виявилися вкрай обурені тим, що сталося і пообіцяли допомогти Джемборі знайти будинок і господарів.

Loading...