Фанати з Британії годинами стояли в черзі до Сердитого Котика

Фанати з Британії годинами стояли в черзі до Сердитого Котика

Щоб зустрітися з кішкою, відомоїю в Мережі як Grumpy Cat (Сердитий Котик), більше 500 жителів Лондона зібралися біля музичного магазину HMV

Джерело: Відомості

В очікуванні зустрічі фанати Сердитого Котика провели кілька годин, повідомляє Informing.

Повідомляється, що улюбленицю користувачів привезли в музей мадам Тюссо, де представлена ​​лялька, що зображає Сердитого Котика. В галерею тварину доставили спеціально, щоб порівняти оригінал з копією, а також надати прихильникам можливість сфотографуватися.

Варто відзначити, що власниця кішки Табата Бандесен вже заробила понад 76 млн. фунтів стерлінгів (більше 99 млн доларів) на різних товарах і заходах, пов'язаних з її улюбленицею.

Справжнє ім'я кішки, яка набула популярності в Мережі завдяки сумному і незадоволеному виразу морди, — Тардар Сос. У цієї представниці сімейства котячих є аккаунт в Facebook, на який підписані більше 8 млн людей. А за її життям в Instagram стежать близько 1,6 млн підписників. Також є у Grumpy Cat і Twitter з 400 тис. фоловерів.

Нагадаємо, повідомлення про появу в галереї мадам Тюссо ляльки, що зображає Сердито Котика, з'явилося в серпні 2015 року. Примітно, що Grumpy Cat стала першою кішкою, увічненою в цьому музеї.

Loading...