Дикий кабан влаштував погром у корейському ресторані (відео)

Дикий кабан влаштував погром у корейському ресторані (відео)

Дикий кабан увірвався в один із сімейних ресторанів у передмісті Сеула.

Джерело: Відомості

Судячи зі статистики, кабани в Кореї досить часто лякають людей, добираючись навіть до вулиць центральних мегаполісів, повідомляє Quibbll.

Інцидент стався в північному передмісті Сеула — районі Ийчжонбу рано вранці 7 липня. Приблизно о пів на четверту ранку в цілодобовий сімейний ресторан, де в цей час були кілька груп відвідувачів, увірвався дикий кабан.

Тварина стала носитися по залу, перевертаючи столи та стільці. Серед клієнтів закладу виникла паніка: хтось кинувся бігти, а хтось спробував зупинити кабана, штовхаючи на нього візок з їжею і кидаючи стільці. Тварина близько хвилини не могла знайти двері, продовжуючи метатися по приміщенні. Кілька разів із розмаху влетівши в стіну і вікна, кабан в результаті знайшов вихід і втік.

Господиня закладу поставилася з гумором і навіть пошкодувала тварину, сказавши, що «бідолаха, судячи з усього, сам перелякався і не зміг відразу вискочити». На щастя, ніхто не постраждав, а тварина втекла в бік найближчої гори. В Інтернет потрапило відео з записом інциденту, на якому добре видно, який переполох виник в закладі.

Схожий інцидент стався вчора вдень в місті Тонтхане в провінції Кенгі.

Самка кабана вагою в 180 кілограмів спочатку з'явилася в місцевому парку, налякавши людей, які гуляли там, а потім пробила ворота і увірвалася в комплекс початкової школи. Прибулі за викликом мисливці в результаті були змушені застрелити тварину, за якою довелося ганятися близько години і яка поводилася досить агресивно.

Згідно зі статистикою, такі події трапляються в Південній Кореї досить часто. Тільки в минулому році місцева Служба порятунку зареєструвала близько 1700 інцидентів з дикими кабанами, які влаштовували переполох.

Неодноразово тварини добиралися і до вулиць великих міст країни, включаючи Сеул і Пусан. У минулому році в Пусані ганялися за цілим «загоном» тварин, на піймання яких довелося мобілізувати кілька груп мисливців.

Експерти ж пояснюють всі ці інциденти розширенням поселень, які в підсумку підходять впритул до ареалу проживання тварин. У тих звужується площа для проживання, а тому зіткнення відбуваються регулярно. 

Loading...