Американець одружився в Лас-Вегасі зі смартфоном iPhone

Американець одружився в Лас-Вегасі зі смартфоном iPhone

Американець шокував громадськість, одружившись зі своїм смартфоном.

Джерело: Відомості

Часом люди роблять дивні вчинки, і цим уже давно не здивуєш громадськість. Однак американцеві Аарону Червенаку вдалося здивувати навіть служителів церкви з Лас-Вегаса, де щодня укладають дивні шлюби, в тому числі і з неживими предметами, повідомляє Informing.

У Лас-Вегасі будь-яку пару можуть розписати за лічені хвилини, тому закохані з усього світу для швидкого укладення шлюбу з’їжджаються в гральну столицю США. Але прохання Аарона здивувала власника однієї з ласвегаських каплиць Майкла Келлі, хоч він і побачив за роки роботи вже немало. Справа в тому, що Червенак попросив розписати його зі смартфоном.

Після деяких коливань Келлі все ж погодився на проведення незвичайної церемонії, де нареченою виступав iPhone.

Сам наречений пояснив, що, вступаючи в цей шлюб, він намагається показати громадськості, наскільки ми прив’язані до своїх смартфонів. Аарон намагався продемонструвати, що ви перебуваєте поруч з людиною цілодобово, він з ним засинає і прокидається, а також ділиться найпотаємнішими секретами, адже саме в смартфонах люди зберігають пам’ятні фото і смс доволі різного змісту. Все це, на думку американця, те ж саме, що шлюб.

Loading...