Німецьких нудистів зобов’язали одягнутися, щоб не бентежити мігрантів

Німецьких нудистів зобов’язали одягнутися, щоб не бентежити мігрантів

Група німецьких нудистів обурена вимогою одягти купальні костюми.

Джерело: Відомості

Правило ввели у зв’язку з тим, що на озері, де вони купаються, буде створено притулок для біженців, повідомляє Quibbll.

Члени клубу Familiensport- und FKK Bund-Waldteichfreunde Moritzburg плавають голими в цьому озері на північ від Дрездена вже більше ста років — а тепер їм звіліли одягнутися.

На протилежному від пляжу березі будується будинок для 112 претендентів на статус біженця, і там розвісили оголошення про необхідність носити купальні костюми — німецькою, албанською, арабською та фарсі.

Така вказівка образила 400 ​​учасників клубу і прихильників FKK-руху (Freikörperkultur — культура вільного тіла) — а простіше кажучи, нудистів.

Представниця клубу Петра Хоффман розповіла газеті Bild, що нудисти купаються на цьому озері з 1905 року і зупинятися не мають наміру. «Ми відмовляємося слідувати цим правилам. Це наше місце, і ми вирішуємо, як тут себе вести», —  сказала вона. Раніше в цьому місяці Хоффман заявила, що деякі нудисти стурбовані повідомленнями про домаганнях мігрантів до користувачів басейнів.

Німецьке товариство купання тим часом говорить про те, що сталася помилка і місцева рада випустила на озері правила, призначені для громадських басейнів, пише Telegraph.

Влада запевняє нудистів, що з метою захистити озеро буде побудовано спеціальну перегородку, а мігрантам розповідатимуть про «культуру вільного тіла».

У минулому році Німеччина прийняла понад мільйон біженців. Країна продовжує залишатися одним з головних пунктів призначення людей, які прибувають до Європи з гарячих точок. Однак ряд терактів і інцидентів за участю мігрантів призвели до зростання антимігрантських настроїв і посилення крайніх правих партій, включаючи антимусульманський рух ПЕГІДА (Патріотичні європейці проти ісламізації Заходу).

Між тим поліцейська статистика Німеччини говорить про те, що злочини на сексуальному ґрунті становлять дуже маленьку частку злочинів, скоєних мігрантами: в основному порушення закону пов'язані з переміщенням і документами.

Loading...