Хлопчик, якому в утробі матері прооперували дефект хребта, став баскетболістом

Хлопчик, якому в утробі матері прооперували дефект хребта, став баскетболістом

Дитина зі знаменитого фото «Рука надії» живе повноцінним життям.

Джерело: Відомості

Ця історія почалася в 1999 році, повідомляє сайт Quibbll.

Коли майбутній матусі з США робили УЗД, виявилося, дитина народиться з серйозним дефектом хребта, через який хлопець ніколи не зможе ні ходити, ні навіть сидіти.

Хірурги зважилися на складну операцію: усунути ваду розвитку хребта в дитини ще в материнській утробі, щоб дати їй шанс на життя. Коли вкрай ризикована операція протікала досить успішно і майже завершувалася, раптом з розрізу з’явилася мініатюрна дитяча ручка, яка стиснула палець хірурга, ніби благаючи не залишати без допомоги!

В операційній був присутній фотограф, і цей зворушливий момент потрапив в його об’єктив. Знімок під назвою «Рука надії» здобув популярність по всьому світу. Операція з усунення дефекту пройшла успішно. Семюель Александер Армас народився 2 грудня 1999 року.

Сьогодні цьому хлопчику вже 16 років.

Незважаючи на деякі обмеження, які хлопчині доводиться дотримуватися через певні проблеми з хребтом, що залишилися, його можна вважати щасливчиком, якому своєчасне втручання хірургів подарувало життя. Семюель займається спортом і навіть може похвалитися першими нагородами за участь у баскетбольних матчах.

Loading...