Водія так сильно розсмішила записка хлопця, що вдарив його машину, що він навіть не зміг на нього розлютитися

Водія так сильно розсмішила записка хлопця, що вдарив його машину, що він навіть не зміг на нього розлютитися

Водій пошкодженого авто став популярним в інтернеті.

Джерело: Відомості

Напевно складно знайти гіршу ситуацію, коли ти повертаєшся до свого автомобіля і виявляєш, що якийсь криворукий-косоокий придурок вдарив його своєю розвалюхою?

20-річний Томас Каллоу (Thomas Каллоу) з Нью -Бедфорда, штат Массачусетс, повернувся до свого автомобіля і виявив на ньому не тільки свіжі подряпини, а й записку на лобовому склі.

З самого початку хлопець взагалі подумав, що це не записка, а штраф, залишений офіцером, але. на щастя для нього, це була виражена записка. Записка мала таке смішний і безглуздий зміст, що Томас навіть не зміг розлютитися на неакуратного супостата.

"Йо, я вдарив твою машину. Я залишаю цю записку, бо якісь люди на мене дивляться ... Вони продовжують дивитися .. Ок, я молодець. Моя вина ні •• а. Мир тобі ".

Як на цю записку відреагував Томас: «Я не став сходити з розуму, тому що у мене дуже стара машина .. Я думаю, що все це здорово. Той, хто написав цю записку, повеселив величезну кількість людей», - написав Томас.

Таким чином неакуратний водій з гумором не просто продовжив йому життя, неабияк розсмішивши Томаса, а надав йому реальну послугу. Справа в тому, що після публікації фотографій в Twitter дана історія набула вірусногой статусу, а сам Томас раптово знайшов несподівану популярність, завдяки якій, за словами самого хлопця, йому вдалося роздобути десятки телефонних номерів дівчат, охочих з ним познайомитися.

Звичайно, хто не захоче зустрічатися з хлопцем, чий автомобіль подряпали, а він розповів про це в своєму блозі.

Loading...