Американських школярів, які приїхали в школу на конях, відсторонили від занять

Американських школярів, які приїхали в школу на конях, відсторонили від занять

У школі якраз проходила екологічна акція «тиждень без транспортних засобів».

Джерело: Відомості

У Лос-Лунас — селищі на південному заході США, штат Нью-Мексико, — двох школярів-старшокласників відсторонили від відвідування за те, що вони приїжджали в школу на конях. Що в цому такого? Просто школа, з метою боротьби за екологію і фізичне здоров’я своїх учнів, заснувала «тиждень без транспортних засобів», повідомляє видання Muz4in.net.

Рішення не використовувати транспортні засоби, щоб добиратися до школи було погоджено зі старшокласниками, але учням дозволили використовувати всі ті види пересування, які не мають двигунів внутрішнього згоряння — ролики, скейтборди, велосипеди...

Студенти дуже творчо підійшли до вибору альтернативних видів транспорту, деякі приїжджали в школу на скейтбордах, інші на велосипедах, але знайшлася парочка приятелів, яка не змогла відмовитися від самохідного транспорту.

Але вибір цих двох приятелів, Ей-Джей Сауседа та Клейтона Торреса, обурив адміністрацію школи. Школярі стверджують, що вони їздять на конях замість велосипедів і тому проїхали на конях по шкільній території, а потім вирушили додому. Шкільна адміністрація вже чекала приятелів, коли ті повернулися на територію школи.

Як тільки A.J. Сусіда і Клейтон Торрес Повернулися, їм було заборонено відвідувати заняття. Посадові особи заявили, що перебувати на території школи верхи на коні заборонено і небезпечно. Учні були здивовані покаранням, стверджуючи, що в школі регулярно відбуваються більш серйозні порушення, які закінчуються простим усним зауваженням.

Loading...