Звільнена за топлес-селфі співробітниця мексиканської поліції стала стриптизеркою

Звільнена за топлес-селфі співробітниця мексиканської поліції стала стриптизеркою

Жінка не виключає того, що коли-небудь її запросять на фотосесію для Playboy.

Джерело: Відомості

24-річна мексиканка Надія Гарсіа Монтойя, звільнена з правоохоронних органів за еротичне селфі на робочому місці, більше не повернеться на держслужбу, про що повідомила вона сама. Також молода жінка заявила, що планує професійно зайнятися стриптизом, передає Informing.

Зокрема, на своїй сторінці в «Фейсбуці» вона написала, що має намір брати участь в чуттєвих шоу для чоловіків. Очікується, що її перший виступ пройде під вивіскою Polisex.

Крім цього, мексиканка помітила, що поки вона не прийшла в потрібну форму після недавніх пологів, проте зараз вона не настільки відома, щоб пильно стежити за своєю фігурою.

При цьому жінка не виключає того, що коли-небудь її запросять на фотосесію для Playboy. До речі, з приводу Playboy поки нічого невідомо, але місцеві ЗМІ вже повідомили про зацікавленість кількох чоловічих журналів запропонувати екс-поліцейському модельний контракт.

Відзначимо, що через топлес-селфі, зроблене Монтойя під час несення служби, вибухнув гучний скандал. Після цього жінка розмістила в соцмережі заяву, в якій  вибачилася пере своїм керівництвом і муніципалітетом за свій аморальний вчинок. Вона також висловила жаль з приводу того, що скандал торкнувся її чоловіка, батьків і двох дочок. 

Loading...