Гороскоп на сьогодні 14 лютого 2016 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на сьогодні 14 лютого 2016 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на сьогодні, 14 лютого, для всіх знаків Зодіаку обіцяє приємний в усіх сенсах день.

Джерело: Відомості

Крім того, що в неділю, гороскоп на 14 лютого 2016 року подарує позитивну енергетику, є ще один привід порадіти - це свято День Святого Валентина.

 Овен

Гороскоп на сьогодні Овнам обіцяє успіх. Можуть скластися вдало, як ваші фінансові справи, так інтимні стосунки. Правда, деякі можуть засмутити дії одного з родичів або друзів. Але не турбуйтеся. Порадуйте себе чимось приємним. Також гороскоп на 14 лютого 2016 року Овнам говорить не перевантажувати себе одноманітною активністю і не ризикувати по дрібницях.

Телець

Гороскоп на сьогодні Тельцям пророкує день, насичений сюрпризами і романтичними пригоди під девізом: «Прийшов, побачив, переміг». Тільки врахуйте — удача вшанує своєю увагою тільки тих, хто налаштований на успіх і впевнений у собі. Згідно гороскопу на 14 лютого 2016 року Тельцям сьогодні ці якості виявляться не менш важливими, ніж працездатність. Так що позбавтеся від похмурого виразу обличчя і не хмурьте ваші гарні брови.

 Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюкам каже, що день може принести чимало змін. Велика їх частина пов'язана з близькими людьми. Цілком ймовірно, що цей вихідний буде надмірно метушливим і не дозволить сидіти без справи. Гороскоп на 14 лютого 2016 року Близнюкам радить насолоджуватися тихими радощами і отримувати задоволення від дрібниць.

 Рак

Гороскоп на сьогодні Раків попереджає, що сумніви можуть станути причиною душевного сум'яття. Як би палко говорив партнер про свої почуття, які б подарунки на День закоханих ні підносив, в глибині душі багато представників знаку будуть сумніватися в його щирості. Гороскоп на 14 лютого 2016 року Ракам радить пам'ятати, що в любові не можна програти або виграти, у ній можна лише взяти участь. Зате той, хто відмовився від участі, вже точно буде в програші.

 Лев

Гороскоп на сьогодні Левам прогнозує день, наповнений домашнім затишком. Ймовірно, ви захочете виспатися або провести цей вихідний будинку. І це дуже навіть добре, адже в спокійній домашній атмосфері можуть прийти нові ідеї, осяяння. Також гороскоп на 14 лютого 2016 року Левам рекомендує освіжити своє житло. Наприклад, зробити прибирання або невелику перестановку меблів. Впустіть романтику у ваш дім!

 Діва

Гороскоп на сьогодні Дев попереджає, що багато з вас будуть потурати чиїмось примхам. Дівам доведеться закликати на допомогу терпіння, мудрість і такт, щоб не вибухнути від емоцій. Може вам навіть захочеться сховатися від усього цього. Гороскоп на 14 лютого 2016 року Дівам говорить розслабитися і знайти позитивний дозвілля. Не забувайте, що сьогодні свято, і якщо у вас навіть немає другої половинки, зате є родичі та друзі, які також потребують вашої любові.

 Ваги

Гороскоп на сьогодні Терезам каже, що у багатьох представників знаку може виникнути відчуття повної самотності. Вони з тугою будуть спостерігати, як закохані обмінюються привітаннями та подарунками. Але зірки категорично проти такого проведення часу. Тому гороскоп на 14 лютого 2016 року рекомендує провести своє дозвілля цікаво і з користю. Наприклад, зустрітися з друзями, сходити в кіно або кафе.

 Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам каже, що поєднання планет зробить неділю яскравим і емоційно насиченим днем. Ви схильні дбати насамперед про близьких, що їм дуже сподобається. Можливі несподівані сприятливі повороти в любовних зв'язках, романтичне знайомство. Гороскоп на 14 лютого 2016 року радить влаштувати романтичну вечерю або дружню вечірку.

 Стрілець

Гороскоп на сьогодні Стрільцям прогнозує підвищене бажання спілкування. Але не поспішайте розповідати свої життєві історії всім підряд, та і взагалі будьте акуратніше з співрозмовником, щоб не дратувати його своєю наполегливістю. Гороскоп на 14 лютого 2016 року Стрільцям радить з кимось познайомитися. Нові люди внесуть у ваше енергетику більше позитиву.

 Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам говорить, що ваша сміливість принесе відмінні результати. Багато почують згоду від своєї другої половинки і вже цим ввечері під ручку вирушать на прогулянку. Гороскоп на 14 лютого 2016 року Козерогам, хто ще не знайшов свою любов, категорично забороняє сумувати. Займіться новим хобі, відвідайте косметичний салон або проведіть цей вихідний в колі близьких. Зрештою, себе треба любити!

 Водолій

Гороскоп на сьогодні Водоліям обіцяє не самий романтичний день. Вже з ранку вас можуть розладнати неприємний дзвінком або новиною, але це не значить що все свято «коту під хвіст». Гороскоп на 14 лютого 2016 року Водоліям говорить не звертати увагу на дурниці і присвятити себе приємного дозвілля. Також ефективний період для вирішення ділових питань, не дивлячись на те, що сьогодні неділя.

 Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам пророкує сприятливий період для проведення оздоровчих процедур, початку занять гімнастикою або любимо іншим видом спорту, а також для того, щоб сісти на дієту або провести очищення організму. Гороскоп на 14 лютого 2016 року Рибам радить не витрачати час даремно і спланувати насичений графік на день. Друга половина дня обіцяє приємний сюрприз.

Джерело: УкрМедіа

Loading...