Волонтери продають "купідонові витрибеньки" від волинських "ВІПІВ"

Волонтери продають "купідонові витрибеньки" від волинських "ВІПІВ"

​В соціальних мережах вже тиждень триває благодійний аукціон «Купідонові витребеньки» в підтримку волинських бійців.

Джерело: Відомості

В соціальних мережах вже тиждень триває благодійний аукціон «Купідонові витребеньки» в підтримку волинських бійців, організований ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці». На ньому пропонується купити сюрпризи для коханої людини на День Святого Валентина та допомогти військовим в зоні АТО. Так, за символічну пожертву можна отримати квитки в Львівську оперу, солодкий імбирний будиночок від Наталії Мартинюк, романтичну фотосесію, жіночі та чоловічі вишиванки, прикраси зі срібла, оригінальні блокноти, сертифікати в салони краси та магазини квітів тощо. Відомі волиняни також долучилися до благодійного аукціону  «Купідонові витребеньки» та надали власні речі, які можна було б купити в подарунок коханій людині на День всіх закоханих.

«Коли ми зверталися до місцевих «віпів» то просили, щоб вони запропонували ту річ, яку б самі хотіли отримати на День закоханих. Що з цього вийшло – можна побачити на сторінці аукціону в соціальних мережах», – діляться враженнями організаторами.

Так, зараз можна купити пляшку італійського вина від волонтера Костянтина Зінкевича, краватку від громадської активістки Вероніки Федосової-Цибульської, гердану з бісеру від редакторки всеукраїнської газети «Вісник+К» Нати Толмачової, диск Сестер Тельнюк від прес-секретаря патрульної поліції Луцька Ольги Бузулук, квитки на КВН від Валерія Пельца, поштівки та фотокартину від організатора руху «Меценати для солдата» Руслана Теліпського, прикраси з натурального каменю від керівника «Благодійної Інтернет-спільноти «Добрі справи» Вероніки Попик, зустріч із журналістками Аріною Крапкою та Тетяною Карпів тощо. Інтригуючим є лот-сюрприз від журналіста Мирослава Ватащука: «У цій пляшці файні ліки, зцілять Вас од всіх недуг, додадуть Вам сил довіку і підоймають дух! Вгадайте, шо то? Перша буква – «а», остання – «р». І то не антіхлор».

Поціновувачам гумору та сурових подарунків пропонується купити лот від керівника Студентської Ліги КВН – Стаса Ольшевського: «Толковий лот для впевнених у собі людей: розвідний ключ. Використовується як за призначенням, так і до тих, хто винен кошти. Унісекс. Легко поміститься як у дамську сумочку, так і в барсетку чи за пазуху. Ціна символічна – сотка. 

П.с.: usb нема, wi-fi не роздає, але може використовуватись як селфі палка!».

Організатори наголошують, що їм ще буде чим здивувати учасників аукціону до неділі, та просять долучатися до благодійної справи.

Loading...