Живодер-вбивця виправ кота в пральній машинці

Живодер-вбивця виправ кота в пральній машинці

За муками домашнього улюбленця спостерігав 14-річний онук шкуродера.

Джерело: Відомості

Кемеровський шкуродер-вбивця, за те, що виправ кошеня в пральній машині, заплатить лише штраф 10 тисяч рублів. За муками Марсика, так ласкаво називали пухнастого члена сім'ї, спостерігав 14-річний онук садиста. Тварина намагалася вибратися, видавала нестямні крики, дряпала скло, але в підсумку сердечко не витримало.

Такого в судовій практиці Кемерово ще не було. Позивач - дочка, на лаві підсудних - батько, решта домочадців - свідки. Слухається справа про те, як глава сімейства виправ загального улюбленця, кота Марсика. Та так, що вихованець, незважаючи на зусилля лікарів, через добу помер.

Кілька секунд відео, знятого на телефон, і пара фотографій - це все, що залишилося на згадку про вихованця. У сім'ї він з'явився п'ять років тому. За цей час Євген Корєшков не раз заявляв, що коли-небудь випере кота. Домашні думали, що чоловік жартує. Поки одного разу Світлані не подзвонив син і не розповів, що дід стримав слово.

Справа тривала півроку. За цей час суддя дізнався, що відповідач - алкоголік і дебошир: для нього випити 3 пляшки горілки за раз і влаштувати скандал - звична справа, розповідали сусіди. Але відверті садистські нахили чоловік приховував.

Через півроку в цій справі, здається, поставлено крапку. Євгена Корєшкова звинувачено в жорстокому поводженні з тваринами. За цією статтею можна потрапити за ґрати на шість місяців. Суд вирішив інакше: обвинувачений виплатить штраф 10 тисяч рублів. Вироком обидві сторони залишилися незадоволені.

Чоловік каже, що не зможе виплатити штраф, так як отримує мало грошей. А його дочка вважає покарання занадто м'яким.

Після оголошення вироку вони так і не перетнулися поглядами. Мовчати, мабуть, будуть і вдома: живуть під одним дахом. Ось тільки тепер за главою сімейства стануть доглядати всі домочадці. У квартирі живе ще одна кішка.

Loading...