Названа машина, в якій найзручніше вдаватися до плотських утіх

Названа машина, в якій найзручніше вдаватися до плотських утіх

Як показало соціологічне опитування, учасникам якого задавали питання про секс в автомобілі, найзручнішою для любовних утіх машиною є старенький універсал Volvo 245.

Джерело: Відомості

Як показало соціологічне опитування, учасникам якого задавали питання про секс в автомобілі, найзручнішою для любовних утіх машиною є старенький універсал Volvo 245, який переміг в цьому рейтингу зі значним відривом.

Причиною такої популярності Volvo 245 у любителів автомобільного сексу є його значних розмірів багажник, який при бажанні може перетворитися в двоспальне ліжко. Другим за зручністю для сексу був визнаний мінівен Mercedes Sprinter, третім - Volkswagen Camper.

Серед 4 тис. автомобілістів, які брали участь у згаданому опитуванні, близько 70% заявили, що хоча б раз у них був секс в машині. При цьому кожен десятий учасник опитування займався сексом в рухомому автомобілі. Кожен 25-й учасник опитування зізнався, що його автомобіль отримав пошкодження в ході заняття сексом, а кожен 100-й заявив, що вимагав від страхової компанії сплатити ремонт машини, пошкодженої під час занять любов'ю.

(За матеріалами сайту autoutro.ru)

Loading...