Кота, який зник у Швеції, знайшли на півдні Франції

Кота, який зник у Швеції, знайшли на півдні Франції

Зниклий у Швеції кіт об’явився за 1560 км від дому — на півдні Франції.

Джерело: Відомості

Майже два місяці тому 9-річний кіт Гліттер з містечка Бруммьолла в південній Швеції в черговий раз пішов із дому. Його господар Саммі Карлссон вже звик до тривалих відлучок вихованця, а томуособливо не хвилювався: Гліттер міг бути відсутнім тиждень і більше, але він завжди повертався. Проте цього разу кіт затримувався занадто довго, і Саммі Карлссон став турбуватися, повідомляє агентство FlashNord.

Через вісім тижнів після зникнення Гліттера С.Карлссону несподівано подзвонили. Він зазначає, це був найдивніший дзвінок у його житті: співрозмовник повідомив, що дзвонить із Франції, з міста Нім, і поцікавився, чи знайоме йому ім’я Гліттер.

Відстань між ними на момент розмови становило 1 560 км, і С.Карлссон ніяк не міг второпати, яким чином його кіт опинився у Франції, де його підібрала незнайома сім’я, яка за чіпом у вусі з’ясувала ім’я та адресу власника кота. Обставини котячої мандрівки й досі залишаються загадкою. С. Карлссон сподівається, що Різдво він зможе відсвяткувати вже в компанії Гліттера. Однак, щоб повернутися додому, тому доведеться спочатку отримати французький паспорт і зробити щеплення від сказу, на що потрібно якийсь час.

На питання про те, що, на його думку, Гліттер знайшов у Франції, С. Карлссон зі сміхом відповів: «Подружку та берет!».

Loading...